Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε με γύψο στην εκπομπή – Τι συνέβη

Ένα διαφορετικό ξεκίνημα είχε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αφού η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα.
ατύχημα-για-την-ελένη-μενεγάκη-εμφανί-203524

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής, είχε ένα ατύχημα. Η παρουσιάστρια γλίστρισε το μεσημέρι της Παρασκευής και έτσι εμφανίστηκε με μπαταρισμένο το αριστερό της πόδι.

Ελένη Μενεγάκη: Ατυχήμα για την παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν φορές που αυτοθαυμαζόμαστε που λέω “τι καλά που τα έχω κάνει” και νταν πάρε ένα πόδι. Μωρέ αν είμαστε όρθιοι όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλυστριματάκι την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, δεν λέτε καλά καλά που δεν τέλειωσε κιόλας. Όλα εντάξει, τέλεια! Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατάκι μου, λίγο όρεξη να έχουμε, καλά που γελάω μόνη μου και με τα χάλια μου και με το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά όμως, όρθια η Ελενίτσα».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Μου έλεγε ο γιατρός “πονάς;” του έλεγα “όχι γιατί είμαι λοκατζής!”, αυτό έλεγα, κοίτα να δεις που έχω γίνει και λοκατζής, δεν πονάω, αλλά το πόδι τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο ήμουν με το ένα πόδι όρθιο, το άλλο εντάξει.

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω χρειαστεί γιατρό, μόνο τον γυναικολόγο μου. Από τότε που γνωρίστηκα με τον ορθοπεδικό, όλο κάτι συμβαίνει, τι να πω. Η σχέση μας έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιατρό».

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη λίγο αργότερα, έπαθε θλάση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγές φέρνει ο Ιούλιος σε 4 ζώδια: Νέα ξεκινήματα και κλείσιμο κεφαλαίων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Τανάγρα: Εγκατάλειψη Μιράζ 2000-5 – Σώος ο πιλότος, μεταφέρεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Μαρία Παπαλάμπρου: Πού βρίσκεται σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ