Πέτρος Ιακωβίδης: «Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και ξεκαθάρισε τι εννοούσε με κάποιες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά.
πέτρος-ιακωβίδης-κάθε-άντρας-σε-μια-σ-192124

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης και ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις του για το ότι ένας άντρας σε μια σχέση ψάχνει την μαμά του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τους γονείς του και ξεκαθάρισε τι εννοούσε όταν είπε ότι κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι και τη Ρία Ελληνίδου

Πέτρος Ιακωβίδης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

O Πέτρος Ιακωβίδης είπε: «Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου… Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό. Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές… ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα, και όταν τελειώνω έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του».

Και πρόσθεσε: «Για να ξεκαθαρίσω τη δήλωση που είχα κάνει ότι κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, εννοώ ότι η γυναίκα που μέχρι να φύγεις από το σπίτι σε ηρεμεί, είναι η μητέρα. Οπότε, εννοώ ότι όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, του να γυρνάς στο σπίτι και με το που τη βλέπεις να ξεχνάς όσα προβλήματα έχεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα το αν την έχω βρει αυτή τη γυναίκα, δε μπορώ να σου πω».

Πέτρος Ιακωβίδης: Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Eurovision 2024: Viral οι γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι την ώρα που δίνει συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Άστατος ο καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για το ισχυρό κύμα ζέστης που έρχεται

Τα είπε όλα ο Νίκος Γαλανός: «Αν δεν μίλαγε η Κάτια Δανδουλάκη, εγώ δεν θα έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ