Πρίγκιπας Χάρι: Τίμησαν τον ανιψιό τους με την παρουσία τους τα αδέρφια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταΐάνα

Πρίγκιπας Χάρι: Στην εκδήλωση που διοργάνωσε δεν παρευρέθηκαν συγγενείς απ'τη βασιλική οικογένεια, τον τίμησαν όμως τα αδέρφια της μητέρας του
πρίγκιπας-χάρι-τίμησαν-τον-ανιψιό-του-191919

Την ώρα που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν επίδειξη ενότητας για τον Βασιλιά καθώς παρευρέθηκε στο πρώτο πάρτι στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ της καλοκαιρινής σεζόν χθες, ο Χάρι έφτασε μόνος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για να σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειο των Αγώνων Invictus. Ο πρίγκιπας Χάρι αγκάλιασε θερμά τον θείο του, κόμη Σπένσερ, και τη θεία του, Λαίδη Τζέιν Φέλοους, τα αδέρφια της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Βεβαίως, ήταν σίγουρα στο στοιχείο του ανάμεσα στους τραυματίες πρώην στρατιωτικούς και γυναίκες των οποίων η ζωή έχει αλλάξει αναμφίβολα ο αγώνας του τύπου Παραολυμπιακών Αγώνων, και τους οποίους αποκαλεί συχνά «την οικογένειά του Invictus».

Δεν υπήρχε, όμως, κανένας από τους συγγενείς του από το βασιλικό εξ αίματος – με τους πιο αξιοσημείωτους απόντες τον πατέρα και τον αδελφό του, που με τόση περηφάνια είχαν παρακολουθήσει την εναρκτήρια εκδήλωση «Invictus» στο Λονδίνο στο πλευρό του, το 2014. Ενώ και οι δύο ήταν απασχολημένοι αλλού με σημαντικά βασιλικά καθήκοντα, φαίνεται ότι ακόμη και αν τα ημερολόγιά τους είχαν κενό, μια επανένωση ήταν απίθανο να υπήρχε ποτέ στα χαρτιά.

Οποιεσδήποτε ελπίδες είχε ο πρίγκιπας να συναντηθεί με τον καρκινοπαθή πατέρα του διαψεύστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν του είπαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήταν «πολύ απασχολημένος» για να δει τον γιο του.

Χθες, ο Χάρι έμοιαζε απελπιστικά μόνος, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου για την επετειακή λειτουργία των Αγώνων Invictus – χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά. Όμως μέσα τον υποδέχτηκαν μέλη της οικογένειας της αείμνηστης μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα και εθεάθη στην κάμερα να αγκαλιάζει θερμά και τους δύο. Άλλα πλάνα αργότερα στην εκδήλωση έδειξαν τον Δούκα να συνομιλεί με κινούμενα σχέδια μαζί τους, φανερά χαρούμενος που ήταν παρόντες. Ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας κόμης Σπένσερ και η μεγαλύτερη αδερφή Lady Jane Fellowes μπήκαν μαζί στο St Paul’s προτού συνομιλήσουν με τον ανιψιό τους που ζει τώρα στις ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, ο Κάρολος, ο οποίος προσκλήθηκε να παρακολουθήσει τη λειτουργία στο κεντρικό Λονδίνο, έκανε το πρώτο πάρτι στον κήπο της σεζόν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Καμίλα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου, η Βασιλική Πριγκίπισσα και ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ προστέθηκαν για την πρώτη από τις καλοκαιρινές γιορτές.

Τα αδέρφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα έσπευσαν να δείξουν την υποστήριξή τους στον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια της επετείου των Αγώνων Invictus. Στη φωτογραφία: Ο Δούκας του Σάσεξ φεύγει από το St Paul’s

Ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας κόμης Σπένσερ και η μεγαλύτερη αδερφή Lady Jane Fellowes μπήκαν μαζί στο St Paul’s
Ο Χάρι υποδέχτηκε μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας μητέρας του και εθεάθη στην κάμερα να αγκαλιάζει θερμά και τους δύο. Στη φωτογραφία: Ο Χάρι και η Λαίδη Τζέιν μιλούν ευδιάθετοι
Χαμογελαστός ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιάζει τον θείο του, καθώς η θεία του κάθεται δίπλα του στο St Paul’s

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος προσκλήθηκε να παρακολουθήσει τη λειτουργία στο κεντρικό Λονδίνο, πραγματοποίησε το πρώτο πάρτι στον κήπο της σεζόν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Καλεσμένοι που παρευρίσκονται στο πάρτι του βασιλικού κήπου στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επίσης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Χάρι και αντ’ αυτού εθεάθη να μοιράζει Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Τα μόνα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έλειπαν ήταν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο Γουίλιαμ μοίραζε βραβεία στο Γουίνδσορ, ενώ η Κέιτ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι είχε ισχυριστεί την Τρίτη ότι ο βασιλιάς ήταν πολύ απασχολημένος για να δει τον μικρότερο γιο του κατά τη διάρκεια της φευγαλέας επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χθες το βράδυ, ωστόσο, πηγές του Παλατιού ανέφεραν ότι δεν είχαν υποβληθεί επίσημα αιτήματα για συνάντηση.

Παρά τις καλά τεκμηριωμένες εντάσεις με τους Γουίντσορς, ο πρίγκιπας Χάρι παρέμεινε κοντά στην οικογένεια της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια – ιδιαίτερα τη Λαίδη Τζέιν. Η λαίδη Τζέιν, η μεσαία από τις τρεις αδερφές, τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την Νταϊάνα, θεωρείται εδώ και καιρό ως έμπιστη και σταθερή επιρροή στη ζωή του. Εκτός από τη θεία και τον θείο του, ο Χάρι ήταν περιτριγυρισμένος από πολλούς αξιωματούχους, πολιτικούς και στενούς φίλους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ