Τα είπε όλα ο Νίκος Γαλανός: «Αν δεν μίλαγε η Κάτια Δανδουλάκη, εγώ δεν θα έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι»

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Νίκος Γαλανός με την Κάτια Δανδουλάκη υπήρξαν αρραβωνιασμένοι και για αυτό μίλησε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του.
τα-είπε-όλα-ο-νίκος-γαλανός-αν-δεν-μίλ-192043

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Γαλανός. Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρία Ιωαννίδου αλλά και για τον αρραβώνα του με την Κάτια Δανδουλάκη.

Νίκος Γαλανός: Απόσπασμα από την συνέντευξη του

«Η τάξη μας είχε ενδιαφέροντα παιδιά, που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Τερζόπουλος κι ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Πολύ έντεχνο. Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν επίσης, συμμαθήτριά μου που δεν θέλει να το λέω, για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε, ήταν 7 χρονών. Εγώ την ηλικία μου τη λέω, δεν έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον αρραβώνα του με την Κάτια Δανδουλάκη.

«Αν δεν μίλαγε η Κάτια, εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι. Όπως και δεν το είχα πει ποτέ. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι και πηγαίναμε για γάμο. Με δαχτυλίδι, επίσημα. Ήμασταν μαζί δύο, δυόμιση χρόνια», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Μιλάμε για χαμό με όλα αυτά. Τις συνεντεύξεις και όλα όσα γίνονταν τότε. Εμένα όμως δεν μου άρεσε να μιλάω, δεν μου άρεσε ποτέ να αναφέρομαι ούτε στα προσωπικά μου, αλλά ούτε και στα προσωπικά των άλλων».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε η Ασημίνα από το ριάλιτι επιβίωσης

Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι στον Τελικό με μια σαρωτική εμφάνιση – Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν

Ζώδια και χρήματα: Τα 5 ζώδια που θα γίνουν φτωχότερα τη διετία 2024-2025

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ