«Καμπανάκι» από Μαρουσάκη: Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού – Πότε έρχονται θερμές μάζες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα ενώ η αστάθεια περιορίζεται και την διαδέχεται ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες.
καμπανάκι-από-μαρουσάκη-ανατροπή-σ-195935

Ο καιρός σήμερα είναι λιγότερο ασταθής προς τα πιο βόρεια τμήματα που έχουν μείνει κάποια υπολείμματα της «ψυχρής λίμνης» το ίδιο και προς το νότιο μέρος της χώρας.

Καιρός: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, θερμές αέριες μάζες θα… εισβάλλουν εκ νέου στη χώρα μας με αποτέλεσμα την άνοδο του υδράργυρου.

Αύριο Τρίτη, η αστάθεια θα είναι περιορισμένη προς τα πιο βόρεια ηπειρωτικά τμήματα κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών.

Την Τετάρτη γενικεύεται η αστάθεια, έχουμε κάποιες ψυχρές λίμνες, ψυχρότερες αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούνται γύρω από τη χώρα μας.

Την Πέμπτη, σιγά σιγά περιορίζεται σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου αυτή η αστάθεια.

Τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή θα βρεθούμε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός: Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Καθώς θα πηγαίνουμε προς το Σαββατοκύριακο οι θερμές αέριες μάζες θα κινηθούν σταδιακά προς τα ανατολικά, βορειοανατολικά για να μας ανεβάσουν περισσότερο τη θερμοκρασία.

Έτσι μέχρι και την Παρασκευή κατά διαστήματα ο άστατος καιρός υποχωρεί και το Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει η θερμοκρασία τους 30.

Τέλος, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι ο καιρός θα είναι καλός το Σαββατοκύριακο των Ευρωεκλογών με θερμοκρασία που θα φθάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λατρεύει τον Παναθηναϊκό: Ποια είναι η καλλονή κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που πανηγύριζαν μαζί

Taste Atlas: 3 ελληνικά φαγητά βρίσκονται στα καλύτερα του κόσμου – Ποιο πιάτο πήρε την πρωτιά

Προειδοποίηση Λαγουβάρδου: «Έρχεται το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών» – Τι μας περιμένει

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ