Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι κάνουν σήμερα οι «Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»

Όλοι θυμόμαστε τα ονόματα των τριών μαθητών του Κατακουζηνού. Σήμερα οι τρεις ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αγνώριστοι.
κωνσταντίνου-και-ελένης-τι-κάνουν-σήμ-191554

Και ποιος δεν θυμάται την φωνή του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού όταν μάλωνε τους τρεις μαθητές του, «Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου». Σήμερα οι μαθητές της επιτυχημένης σειράς, Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι αγνώριστοι.

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά από τότε μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι χάρη στις επαναλήψεις του ANT1.

Αν μας έχουν μείνει στο μυαλό τρία ονόματα της σειρά, ανάμεσά τους σίγουρα είναι και οι μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, ο Ιωάννου, η Μπουκουβάλα, και ο Αναγνώστου. Τι να κάνουν άραγε σήμερα, μετά από 26 χρόνια;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πως είναι σήμερα οι μαθητές της σειράς

Τον ρόλο του Ιωάννου είχε αναλάβει ο Γιώργος Σαμόλης, ο οποίος έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής από το 2010, ενώ δεν είναι ενεργός ούτε στα social media.

Όσον αφορά την Μπουκουβάλα ή την Κωνσταντίνα Χαλκιοπούλου, σήμερα είναι 47 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική αναλαμβάνοντας μικρούς ρόλους.

Τέλος, ο Αναγνώστου ή αλλιώς Θανάσης Χατζηγεωργίου ασχολείται κι εκείνος με την υποκριτική και ο τελευταίος του ρόλος ήταν στη σειρά Τα Καλύτερά μας Χρόνια, όπου έκανε τον αστυνομικό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ζώδια: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μεγάλη τύχη σε 5 εκπροσώπους του ζωδιακού σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Το ελληνικό ακτινίδιο: Ανθεκτικότητα και δυναμική ανάπτυξη σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον

Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ