Πάει για την ανατροπή η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision: Θα σαρώσει» στο televoting σύμφωνα με τις προβλέψεις

Λίγες ώρες πριν ανέβει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision και η αγωνία για το ελληνικό κοινό «χτυπάει» κόκκινο.
πάει-για-την-ανατροπή-η-μαρίνα-σάττι-στ-192452

Υπάρχει αρκετή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σε λίγες ώρες θα ανέβει η Μαρίνα Σάττι στην σκηνη του 68ου διαγωνισμού της Eurovision και όλοι περιμένουν να ακούσουν το Ζαρι.

Eurovision: Η θέση της  Μαρίνας Σάττι στα στοιχήματα

Το «Ζάρι» έχει αγαπηθεί ήδη από τους φαν του διαγωνισμού και πολλοί εκτιμούν πως δικαιούται μια υψηλή θέση στον τελικό. Στο εξωτερικό, τα σχόλια για το ελληνικό τραγούδι ήταν από την αρχή θετικά, με αρκετούς να ξεχωρίζουν τον ελληνικό στίχο, τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τη μουσική.

Αυτή τη στιγμή όμως, τα στοιχήματα δείχνουν την Ελλάδα στην 8η θέση, από την 9η που είχε παραμείνει τις προηγούμενες ημέρες. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα το τελικό αποτέλεσμα, αφού το televoting παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας και η Ελλάδα εκεί τα πάει αρκετά καλά σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο φετινός διαγωνισμός θα κυλήσει με αρκετή αγωνία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς υπάρχουν κάποια φαβορί που «απειλούν» απόψε την ελληνική συμμετοχή.

Έμπειροι σχολιαστές του διαγωνισμού έχουν εκτιμήσει πως ο φετινός διαγωνισμός θα είναι «δύσκολος», συνεπώς τα πάντα μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Eurovision: Τα φαβορί

Η Κροατία με τον Baby Lasagna μπήκε από την αρχή στην κορυφή της λίστας των προγνωστικών με το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» και παραμένει εκεί μέχρι τώρα. Ο Κροάτης έχει ένα πολύ δυναμικό τραγούδι και μία έντονη σκηνική παρουσία, που στον ημιτελικό παρέσυρε το κοινό στους ρυθμούς του.

Το Ισραήλ έρχεται δεύτερο στα προγνωστικά, από την όγδοη θέση που βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες. Πρόκειται για μία από τις πιο πολυσυζητημένες συμμετοχές και οι αποδοκιμασίες εναντίον της τραγουδίστριας Εντέν Γκολάν είναι πάρα πολλές. Μάλιστα, κατά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή της Eurovision με το «Hurricane» υπήρξαν τόσο έντονες αντιδράσεις, που η EBU χρησιμοποίησε ειδική τεχνολογία για να μην περνάνε τα γιουχαρίσματα στη ζωντανή μετάδοση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Πυρ και μανία» ο Γιώργος Θεοφάνους: «Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς και υπερβολής»

Βάσια Παναγοπούλου: «Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν βρήκα κολλημένο σε μια κολώνα το κηδειόχαρτο»

Έλενα Παπαρίζου: «Θα προσπαθούσα ξανά να εκπροσωπήσω τη Σουηδία στην Eurovision»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ