Μαρία Σολωμού: Δείχνει για 1η φορά τον γιο της, Αλέξανδρο

Την Κυριακή 12/5 η Μαρία Σολωμού αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και έτσι μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο της.
μαρία-σολωμού-δείχνει-για-1η-φορά-τον-γ-192771

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Σολωμού έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο, με τον Μάριο Αθανασίου. Η Μαρία Σολωμού έχει φυσικά μεγάλη αδυναμία στον γιο της και έχει επιδείξει μεγάλη κατανόηση στην επιθυμία του να μην βρίσκεται στο επίκεντρο της προβολής λόγω των γονέων του, οι οποίοι έχουν δημοσιότητα λόγω της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Την Κυριακή 12/5, η Μαρία Σολωμού εξέπληξε τους followers της, αποφασίζοντας να μοιραστεί μια φωτογραφία με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σημειώνεται πως αυτή η ανάρτηση έγινε την ημέρα της γιορτής της μητέρας.

Μαρία Σολωμού: «Έχετε παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνουν τόσο μας λείπουν»

Μαμά και γιος λοιπόν ποζάρουν μαζί με τα πρόσωπα τους να είναι κομμένα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμα και από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μπορεί να παρατηρήσει κανείς την ομοιότητα στα χαρακτηριστικά της Σολωμού με τον γιο της.

«Να μη θυμηθώ τις ώρες που κόντευα να τρελαθώ …..

Έχετε παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνουν τόσο μας λείπουν……????», έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Το περιστατικό που έζησε με τον γιο και τους φίλους της:

«Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα αλλά ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει είναι φοβερό. Δεν το λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα το καλοκαίρι που είχε πάει σε μία συναυλία. Και χτυπάει το τηλέφωνο μου 1:30 – 2 και μου λέει: ”Μαμά μπορείς να έρθεις να μας μαζέψεις, γιατί δε βρίσκουμε τρόπο”. Φεύγω εγώ από το σπίτι για το Θέατρο Βράχων με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα και σταματάω έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά. Ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του. Δεν το λέει παιδί μου, τα κρύβει, θέλει να αρέσει για αυτό που είναι. Ωραίος είναι! Δε θέλει να τον συγκρίνουν, να του φέρονται αλλιώς», είχε πει η Μαρία Σολωμού στις 13/2/24 στο The 2night show.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Βουβόκυκνοι: Το μοναδικό ζευγάρι που κατοικεί στον Αχελώο έφερε στον κόσμο 7 κυκνάκια

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψε μια πολύ προσωπική στιγμή στη μάχη του κατά του καρκίνου

Φιστίκια Βραζιλίας: O ξηρός καρπός που προστατεύει την καρδιά και τον εγκέφαλο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ