Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με την αδερφή του – Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται «μπλεγμένος» σε μια δικαστική διαμάχη με στενό συγγενή του αναφορικά με περιουσιακά στοιχεία
γιώργος-μαζωνάκης-στα-δικαστήρια-με-τ-194984

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της πόλης του Πειραιά. Την κίνηση αυτή έκανε εκ μέρους του τραγουδιστή ένα ξακουστό δικηγορικό γραφείο, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείου του Θεόδωρου Μαντά, που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει τον γνωστό καλλιτέχνη, υπάρχει αντιδικία η οποία θα διευθετηθεί μέσω της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε για λογαριασμό του στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Ο ποινικολόγος αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες για το αίτιο της δικαστικής διαμάχης και το όνομα του αντίδικου του Γιώργου Μαζωνάκη, πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία και το πρόσωπο είναι η αδερφή του τραγουδιστή.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Αμέτρητες δυσκολίες αντιμετωπίζει τελευταία ο διάσημος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος όχι μόνο έπεσε κάτω στο πάτωμα, παθαίνοντας διάστρεμμα τις μέρες πριν από την Ανάσταση αλλά και είχε την ατυχία να πέσει θύμα διαρρηκτών. Οι τελευταίοι κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα τεράστιας αξίας από το σπίτι του, που ανέρχεται σε ποσό που ξεπερνά τα 50.000 ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό από το «Down Town» Κύπρου, κακοποιοί «τρύπωσαν» πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην πολυτελή κατοικία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στη Βούλα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος έλειπε σε διακοπές. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι του και τελικά βρήκαν και άρπαξαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όταν ο καλλιτέχνης επέστρεψε από τις διακοπές του έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού το σπίτι είχε μετατραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο. Αμέσως έκανε καταγγελία στις Αρχές και έδωσε πλήρη περιγραφή των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την πορεία των ερευνών. Ωστόσο, οι ατυχίες δεν σταματούν εκεί για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού τις ημέρες του Πάσχα γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι και να μην μπορέσει να πραγματοποιήσει ορισμένα ταξίδια που είχε προγραμματίσει.

Ο ίδιος ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού του, στην οποία φαίνεται να σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης, ενώ το αριστερό του πόδι είναι δεμένο. Μάλιστα, στην περιγραφή επέλεξε να βάλει «ματάκια» για να «ξορκίσει» το κακό. Όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος χρηστών έσπευσε να ευχηθεί στον τραγουδιστή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την θερμοκρασία τους επόμενους μήνες

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου» – Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ