Μαθεύτηκε ο λόγος: Γι’ αυτό πάνε στα δικαστήρια ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης πάει στα δικαστήρία με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και μαθεύτηκε ο λόγος.
μαθεύτηκε-ο-λόγος-γι-αυτό-πάνε-στα-δι-195126

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής είναι σε μείζονα αντιδικία για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο λόγος πίσω από την αντιδικία με την αδελφή του

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση χθες εκδικάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αναμένεται η απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της, πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος της περιουσία που δημιούργησε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Περήφανη μαμά η Άννα Δρούζα: Η κούκλα, πανύψηλη κόρη της μόλις αποφοίτησε από κορυφαίο Πανεπιστήμιο

Το θαύμα της πίστης: Το εκκλησάκι που δεν «ήθελε» να γκρεμιστεί και η μπουλντόζα χαλούσε συνεχώς λίγο πριν την κατεδάφιση

«Παράγγειλε ντελίβερι 50 πιάτα»: Πήγε καλεσμένος στην Δανάη Μπάρκα και την έδωσε «στεγνά» on air

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ