“Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση”: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία του στην ΜΑΦ του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μετά το έμφραγμα που υπέστη.
είναι-πολύ-δύσκολη-η-κατάσταση-οι-τ-203985

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει κρίσιμη. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται για 98η ημέρα στο Νοσοκομείο Γεννηματάς ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη.

Το πρωί της Τετάρτης (3/7) η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε νεότερες πληροφοροίες για την υγεία του τραγουδιστή.

Δημήτρης Κόκοτας: Οι εξελίξεις στην υγεία του τραγουδιστή

«Η ομάδα των γιατρών προσπάθησε και προσπαθούν να αποκαταστήσουν. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, για αυτό και όταν ρωτηθήκαμε αν θα πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης είπαμε ότι δε θα πάει προς το παρόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο, θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο για να τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα και να μπορέσει σιγά σιγά να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά.

Τα περιστατικά από τη μονάδα εντατικής θεραπείας πάνε μετά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, παραμένουν και εκεί αρκετό διάστημα, παρακολουθούνται και μετά πάνε σπίτι τους», σημείωσε η Ματίνα Παγώνη.

«Ένα εξάμηνο περίπου αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Τώρα, είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί μπορούν να πηγαίνουν οι συγγενείς του περισσότερες ώρες. Είναι περισσότερο κοντά του. Έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνει για να αξιολογείται και η πορεία της κατάστασης», είπε καταλήγοντας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Μπουρίνι» χρημάτων: Για 3 τυχερά ζώδια ανοίγει η «κάνουλα» με το χρήμα τις επόμενες ημέρες

Ντροπή και ξεφτίλα: Ο Λ.Αυγενάκης χειροδικεί σε υπάλληλο του Ελ.Βενιζέλος

Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, η ασθένεια, η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η «εξαφάνιση»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ