Τα ευχάριστα από τις Πανελλήνιες 2024: Δίδυμες στην Πάτρα συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία

Δύο δίδυμες από την Πάτρα όχι μόνο διάβασαν μαζί αλλά και συγκέντρωσαν την ίδια βαθμολογία στις Πανελλήνιες 2024.
τα-ευχάριστα-από-τις-πανελλήνιες-2024-δίδ-203577

Ακόμα ένα ευχάριστο νέο για τις Πανελλήνιες 2024 έρχεται από την Πάτρα, με πρωταγωνίστριες δύο δίδυμα κορίτσια.

Από τα ωραία και τα μοιραία της ζωής… Δύο δίδυμα κορίτσια από την Πάτρα, η Αγγελική και Αδαμαντία Θεοδωροπούλου, όχι μόνο ήρθαν στη ζωή μαζί, όχι μόνο πέρασαν και περνάνε μαζί την παιδική και την εφηβική τους ζωή, όχι μόνο διάβασαν μαζί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά συγκέντρωσαν ακριβώς και την ίδια βαθμολογία: 17.350 μόρια και οι δύο.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, οι μαθήτριες του Λυκείου Καστριτσίου επέλεξαν να εισαχθούν στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πανελλήνιες 2024: Τι δήλωσαν οι δίδυμες για την επιτυχία τους

“Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ΄αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε”, λέει η Αδαμαντία.

“Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο”, λέει η Αγγελική.

Όσο για το πώς αντέδρασαν όταν είδαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία απάντησαν: “Ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο”.

Ίδια ήταν και η αντίδραση των δικών τους, οι οποίοι είναι άλλωστε “προπονημένοι” στα… απίθανα. Και τούτο καθώς το χρόνου, το 2025, θα καθίσουν στα θρανία για να δοκιμαστούν στις πανελλήνιες, τα δύο, επίσης δίδυμα αδέλφια της Αγγελικής και της Αδαμαντίας: ο Νίκος και ο Γιώργος!

Τέσσερα παιδιά, στη μάχη των πανελληνίων μέσα σε δύο χρόνια. Δύο κορίτσια και δύο αγόρια, που παίζουν την ευτυχία στο… τετράγωνο!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Πικρός» από σήμερα ο καφές στις καφετέριες: Πού θα φτάσουν οι τιμές σε φρέντο και ελληνικό

Σπύρος Στεφανουδάκης: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη, δεν βρήκα το κουράγιο, το μετάνιωσα»

Βρίσκουν επιτέλους την αγάπη που έψαχναν: 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι μαγικό τις πρώτες μέρες του Ιουλίου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ