Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω κάτι περίεργο…» – Η ξαφνική αδιαθεσία που έφερε ταραχή στην εκπομπή

Μια αδιαθεσία αισθάνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια ζαλίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα
κατερίνα-καινούργιου-νιώθω-κάτι-περ-182396

Μια ξαφνική αδιαθεσία αισθάνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής και πήρε λίγο χρόνο μακριά από τις κάμερες. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ζαλίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα, όταν ο σεφ του «Super Κατερίνα» ετοίμαζε μια συνταγή.

Η ξαφνική αδιαθεσία on air

Κρατώντας το κεφάλι της, η γνωστή παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της:

«Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα απότομα».

«Νιώθω κάτι περίεργο» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα, έφυγε από την κουζίνα του πλατό. Ωστόσο, εμφανίστηκε ξανά στον αέρα για να χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώσει το ραντεβού της για αύριο.

Η αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου τον Φεβρουάριο

Νωρίτερα, τον Φεβρουάριο, είχε νιώσει ξανά μια ξαφνική αδιαθεσία, που χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη, δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμήσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη…» είχε πει αρχικά.

Έπειτα από μια συνέντευξη και ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει:

«Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη, κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Την μπέρδεψαν με την Καινούργιου: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια για τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Με φόρεμα-κομπινεζόν και φουλ βάψιμο: Η Καινούργιου βγήκε έτσι στο κέντρο για ψώνια και όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

«Πάγωσε» μέχρι και ο καμεραμάν: Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τα μαλλιά της κοντά – «Για να μην ξεσπάσω αλλού…»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ