Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους, οι προετοιμασίες, οι δύο νονοί και το μεγάλο πάρτι

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πλησιάζει η βάφτιση του γιους τους ενώ θα ακολουθήσει και μεγάλο πάρτι
ελένη-φουρέιρα-αλμπέρτο-μποτία-πότ-187223

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία προετοιμάζονται ήδη για την βάφτιση του γιου τους και το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάφτιση

Το μυστήριο της βάφτισης αναμένεται να γίνει στο τέλος της άνοιξης με τους δύο ευτυχισμένους γονείς να προσπαθούν να βρουν ένα… παράθυρο ελεύθερου χρόνου ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, η βάφτιση σχεδιάζεται να γίνει μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, όπου θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία της 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι νονοί και το μεγάλο πάρτι

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και Ceo της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ο Μποτία junior αναμένεται να έχει δύο νονούς! Υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της Βασίλειος Σισμιρίκης.

Όσο για το όνομα του μικρού, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ένα καθαρά ισπανικό όνομα αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους και το οποίο σκοπεύουν αποκαλύψουν την ημέρα της βάφτισης.

Παράλληλα πρόκειται να προσθέσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και συγγενείς που θα δώσουν το “παρών” στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους. Πρόβα βάφτισης αναμένεται να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λίγες μέρες πριν, αφού μέσα στο Μάιο μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Eορταστικό ωράριο καταστημάτων: 3ημερο χωρίς σούπερ αλλά… και ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή – Αναλυτικό πρόγραμμα από 25/4 – 7/5

Καλοκαίρι 2024: Απαισιόδοξια από τους μετεωρολόγους – «Θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον τη νέα κανονικότητα»

Στάθης Ψάλτης: 7 χρόνια από τον θάνατό του – Η καριέρα, τα οικονομικά προβλήματα και η τελευταία ταινία του που δεν πρόλαβε να δει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ