Αθηνά Οικονομάκου: Η ατάκα «φωτιά» 1 μήνα πριν τον χωρισμό της, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί καλεσμένη στην Μενεγάκη, όπου και είχε απαντήσει για την δραστηριότητά της στα social media ως influencer
αθηνά-οικονομάκου-η-ατάκα-φωτιά-1-μήν-189449

Με ανακοίνωση στα media, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενημέρωσαν για τη λύση του γάμου τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου και είχε απαντήσει για την δραστηριότητά της στα social media ως influencer, αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά με στεναχωρούσαν περισσότερο τα σχόλια. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά σε κάποια σχόλια. Εγώ το υπερασπίζομαι το Instagram», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου: Η ατάκα «φωτιά» 1 μήνα πριν τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Ζω μόνη μου, με τα δικά μου χρήματα από τα 18 μου, δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άνδρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα», ήταν τα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο καιρό πριν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο Κρατερός Κατσούλης «έσπασε» τη σιωπή του 3 χρόνια μετά: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού με την Κατερίνα Καραβάτου

Tα 4 ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους μέχρι το τέλος του 2024

Η Ναταλία Γερμανού έβαλε «στη θέση του» τον Ψινάκη για την Συνατσάκη: «Κλήθηκε να κάνει ίντριγκα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ