Ο Κρατερός Κατσούλης «έσπασε» τη σιωπή του 3 χρόνια μετά: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού με την Κατερίνα Καραβάτου

Αποκαλύψεις Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή «I Love Σου Κου»: Διαζύγιο, περιπέτεια υγείας, και επιστροφή στην τηλεόραση.
ο-κρατερός-κατσούλης-έσπασε-τη-σιωπ-189444

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιo με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του αλλά απάντησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση. Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως η τηλεοπτική συνύπαρξη με τη σύζυγό του δεν ήταν ο βασικός λόγος του χωρισμού.

Ο Κρατερός Κατσούλης: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού με την Κατερίνα Καραβάτου

«Δεν υπάρχει ξεκίνημα από το μηδέν σε τέτοια πράγματα. Σε μια οποιαδήποτε σχέση, όταν τελειώνει κάτι, πάντα κάνεις μια επανεκκίνηση, αλλά με πράγματα που έχεις μάθει και αυτά φέρεις στις αποσκευές μαζί σου και πας παρακάτω.

Στο πρωινό μια χαρά περάσαμε. Ήταν διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, αλλά και κουραστικό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ούτε μυθοπλασία ούτε θέατρο χωρίς να κουράζομαι. Κάποια στιγμή ο οργανισμός σου, σου χτυπάει ένα… καμπαναριό και σου λέει, ότι φτάνει και πρέπει να ξεκουραστείς.

Δεν έχει σχέση το γεγονός, ότι κάναμε το πρωινό, με το διαζύγιο μας. Περισσότερο βρισκόμασταν στον αέρα παρά εκτός αυτού, έχοντας και τις υποχρεώσεις με τα παιδιά. Δεν προλαβαίνεις, λοιπόν, να δεις καν τον άλλο για να φθαρείς. Νομίζω, ότι οι άνθρωποι φθείρονται από τον χαρακτήρα και όχι από τη συνεργασία στη σχέση τους.

Με τους δημοσιογράφους έχω καλή σχέση ως επί το πλείστον. Έχω συνηθίσει από τη δουλειά και το έχω αποδεχθεί, ότι θα με ρωτάνε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακόμη είπε: «Φέτος δεν απέχω από την τηλεόραση. Είχα πει απλώς στις αρχές της σεζόν ότι ήθελα να δώσω το βάρος του χρόνου μου στον καλλιτεχνικό μου χώρο γιατί, τόσα χρόνια που τον έχω φτιάξει, δεν ήμουν φυσικά ποτέ παρών εκεί. Οπότε αποφάσισα να πω μερικά «όχι» για να μπορέσω να είμαι εκεί. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να το συνδυάσω αλλά, επειδή όπως ξέρετε η μέρα έχει 24 ώρες, αν κάνεις τις 15 ώρες κάπου αλλού, δεν προλαβαίνεις».

«Βεβαίως και έχω κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Deal, το έχω πει και περιμένω την θετική, ελπίζω, απόφαση. Το κομμάτι της παρουσίασης παραμένει ενεργό μέσα μου, αυτό που είχα πει μόνο ήταν για το καθημερινό ζωντανό το πρωινό. Γιατί δεσμεύει το υπόλοιπο πρόγραμμα μου. Πιο πολύ όμως σε ένα τηλεπαιχνίδι θα με έβλεπα, μου αρέσει και αυτό έχει πλάκα. Παιχνίδι, είναι αυτό. Ή ένα late night show, ας πούμε».

«Όταν έχω κάποιες ιδέες και όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, ναι έρχομαι σε επικοινωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς και το προτείνω» συμπλήρωσε, ο Κρατερός Κατσούλης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Tα 4 ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους μέχρι το τέλος του 2024

Η Ναταλία Γερμανού έβαλε «στη θέση του» τον Ψινάκη για την Συνατσάκη: «Κλήθηκε να κάνει ίντριγκα»

Στέφανος Κασσελάκης: «Σέβομαι το μεγαλείο του Θεού – Ναι είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύεις στα θαύματα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ