Γιατί απολύει το προσωπικό της με τόση ευκολια η Σακίρα;

γιατί-απολύει-το-προσωπικό-της-με-τόση-59519

Είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. Η Σακίρα όμως έχει και τις παραξενιές της… τις οποίες θα δούμε σε ένα Ντοκιμαντέρ πουέχει βάλει στο μικροσκόπιο την προσωπική της ζωή…

Η φορολογική απάτη της Σακίρα

Το θέμα του ντοκιμαντέρ επικεντρώθηκε στις κατηγορίες για φορολογική απάτη εναντίον της Σακίρα, αναφέρθηκαν όμως και άλλες λεπτομέρειες για την ιδιωτική και επαγγελματική της ζωή.

Αποκαλύφθηκε ότι η Σακίρα έφτασε στο σημείο να απολύσει υπάλληλό της επειδή εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπαλλήλοι της Shakira, παραχώρησαν συνέντευξη και είχαν πολλά να πουν για τη συμπεριφορά της.

Γιατί απέλυσε υπάλληλο της η Σακίρα

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε τον υποτιθέμενο λόγο για τον οποίο η Σακίρα απέλυσε το ζευγάρι που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός για εκείνη.

«Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο”. “Τότε Σακίρα του είπε “Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο”, και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

Θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο

Αυτή η κατηγορία έρχεται να προστεθεί σε διάφορα άλλα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Σακίρα. Η τραγουδίστρια και ο Πικέ συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους, για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το διαζύγιό τους, ιδίως όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους Μίλαν και Σάσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια θα πάνε δικαστικά για να βρουν λύση στο θέμα της επιμέλειας.

Η μεγαλύτερη διαφωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει τα παιδιά της να πάνε μαζί της στο Μαϊάμι, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνουν στην Ισπανία, όπου πηγαίνουν σχολείο.

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS για να είναι πιο κοντά στα παιδιά.

Ασχετα πάντως με τις παραξενιές εάν αληθεύουν εμείς την θαυμάζουμε και ευχόμαστε όλα αυτά να είναι υπερβολές του προσωπικού της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ