«Αρίστο τη βρήκες;»: Η θρυλική σκηνή των «Απαράδεκτων» που γύρισαν πάνω από 40 φορές από τα πολλά γέλια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι».
αρίστο-τη-βρήκες-η-θρυλική-σκηνή-των-64210

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι». Μάλιστα, αποκάλυψε μια σκηνή που τον είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για τους «Απαράδεκτους»

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας για την γνωστή και δημοφιλή σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αποκάλυψε πως λόγω της Δήμητρας Παπαδοπούλου έχει δει τα επεισόδια της σειράς σε επανάληψη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη «δυσκολία» που αντιμετώπισε σε ένα γύρισμα λόγω… νευρικού γέλιου.

Οι Απαράδεκτοι: Το νευρικό γέλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Η χημεία των τεσσάρων πρωταγωνιστών ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, ωστόσο κάποια γυρίσματα διαρκούσαν ατελείωτες ώρες γιατί οι πρωταγωνιστές λύγιζαν απ’ το νευρικό γέλιο. Ένα τέτοιο περιστατικό αποκάλυψε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Αυτός και ο άλλος». Πρόκειται για τη σκηνή των «Απαράδεκτων» που έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς πρέπει να γυρίστηκε πάνω από 40 φορές.

Πρόκειται για το εορταστικό επεισόδιο με guest συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έπρεπε να πει την ατάκα «Αρίστο τη βρήκες;». Ωστόσο κάτι πάνω στον Χαϊκάλη φαινόταν αστείο στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει τη σκηνή από τα γέλια «Έλα ρε Σπύρο», «Έλα ρε παιδιά δεν θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου», «Έχουμε και παράσταση στις 21:00» ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες του σκηνοθέτη, των τεχνικών και της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα της στο 01:52.

https://m.youtube.com/watch?v=8PfCq6t4v6Y&feature=emb_title

Απολαυστικός ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ