Τζοβάνα Φραγκούλη: Στα 66 της είναι πιο ωραία και σικάτη από ποτέ, μια άκρως γοητευτική γυναίκα

Η Τζοβάνα Φραγκούλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε κλασσικές σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου
τζοβάνα-φραγκούλη-στα-66-της-είναι-πιο-ω-63410

Η Τζοβάνα Φραγκούλη ήταν παρουσιάστρια στη δεκατία του ´90. Και μια άκρως γοητευτική γυναίκα!

 

Τζοβάνα Φραγκούλη: Οι σπουδές και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα

Η Τζοβάνα Φραγκούλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε κλασσικές σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου και στη Δραματική Σχολή Καλλιτεχνικής Εταιρείας Αθηνών. Η Τζοβάνα Φραγκούλη, αδερφή της πρώτης Ελληνίδας παραγωγού Λιάνας Πατέρα. «Γεννήθηκε» μέσα στο θέαμα, και μάλιστα πήρε το πρώτο βάπτισμα σε ηλικία δύο ετών.

Κινηματογραφικά θα την συναντήσουμε στον «Λουστράκο» και τηλεοπτικά εισβάλει στη μικρή οθόνη με το «Η αλεπού και ο μπούφος». Το 1987 ανέλαβε την πρώτη της παραγωγή και την παρουσίαση της εκπομπής «ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ». Γνώρισε, μέσα από αυτή την εκπομπή, πολλές σημαντικές προσωπικότητες. Όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ και άλλες προσωπικότητες από το διεθνές τζετ σετ.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη όμως παρά το τεράστιο βιογραφικό της και τη σημαντική προσφορά της, έχει μία αδυναμία που δεν είναι άλλη από την οικογένεια και τα παιδιά. Γι’ αυτό το www.postmywish.com. ήρθε για να κάνει τις επιθυμίες όλων πραγματικότητα.

Τζοβάνα Φραγκούλη : Κάνει τις ευχές των ανθρώπων πραγματικότητα

Το σάιτ αυτό αποτέλεσε μία δραστηριότητα του Διεθνούς Κύκλου Αλληλεγγύης και Αγάπης, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει σκοπό να βοηθά τα άτομα και τις ομάδες ατόμων που έχουν ανάγκη. Λίγες ημέρες μάλιστα, μετά τη λειτουργία του, πραγματοποιήθηκε η ευχή της υπεραιωνόβιας αθλήτριας της σφυροβολίας από την Αυστραλία, της Ρουθ Φριθ, η οποία στα 101 της χρόνια συνέχιζε να προπονείται και να αγωνίζεται. Η αθλήτρια ήθελε να επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία και η ευχή της πραγματοποιήθηκε.

Σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη εξακολουθεί, όποτε μπορεί, να κάνει τις ευχές των ανθρώπων πραγματικότητα.

Πλέον, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας της τηλεόρασης και ζει το χειμώνα στις ΗΠΑ, ενώ το καλοκαίρι της το πέρασε στη Μύκονο.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη, μέσα από φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram.

 

Μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ