Πένυ Παπουτσή: Η γοητευτική σύζυγος του Τάσου Χαλκιά, τα δύο παιδιά, η αληθινή αγάπη και τα 48 χρόνια ευτυχισμένου γάμου

πένυ-παπουτσή-η-γοητευτική-σύζυγος-το-63893

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1974 με άριστα κι έκτοτε έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο αγαπητός ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ κρατά την προσωπική του ζωή, τον γάμο του με την Πένυ Παπουτσή και τα δύο τους παιδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Πένυ Παπουτσή: Η γλυκιά σύζυγος που στέκεται στο πλάι του 48 χρόνια

Η Πένυ Παπουτσή είναι το άλλο μισό του Τάσου Χαλκιά. Ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια με τη γυναίκα του. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από 48 χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 1974. Οι δυο τους βρίσκονται μαζί για περίπου…μισό αιώνα. Έχουν μαζί δύο παιδιά.

 

Τάσος Χαλκιάς: «Η Πένυ είναι τα πάντα»

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια», έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Τάσος Χαλκιάς για τη σύζυγό του, Πένυ Παπουτσή: «Μας ενώνουν πολλά»

Ο γνωστός ηθοποιός, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, η οποία τον στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου». Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός των ελληνικών σειρών, του θεάτρου και του κινηματογράφου, γνωστοποίησε πως τον ενώνουν πολλά, με τη γυναίκα του. Αναλυτικά: «Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές».

«Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί», έχει πει ο γνωστός ηθοποιός για τη γοητευτική γυναίκα του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ