ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ο καιρός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Πoυ θα βρέξει την Ανάσταση και που θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Κυριακή του Πάσχα

News Room
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 49δ.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για άστατο καιρό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στον ηπειρωτικό κόρμο της χώρας. Μάλιστα ο καιρός θα είναι άστατος από σήμερα και αύριο Παρασκευή που θα έχουμε την περιφορά του Επιταφείου.

Θα έχουμε βροχές στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Θα ενταθούν τα φαινόμενα και θα γενικευτούν το βράδυ του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και στη συνέχεια πάμε για βελτίωση.

Καιρός: Η πρόγνωση για το Πάσχα

Επομένως το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία για τις περισσότερες περιοχές δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από πλευράς καιρικών συνθηκών.

Την Ανάσταση θα έχει βελτιωθεί ο καιρός και την Κυριακή του Πάσχα θα είναι καλός ο καιρός.

Κατά τη διάρκεια της Ανάστασης θα έχει πιο χαμηλή θερμοκρασία, κοντά στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα το μεσημέρι, καλύτερες οι καιρικές συνθήκες αλλά θα κάνει την ψύχρα αλλά και το κρύο τη νύχτα και το πρωί της ίδια ημέρας.

Καιρός: Πως θα εξελιχθεί μέχρι το Πάσχα

Μεγάλη Παρασκευή, στα ηπειρωτικά αναμένεται άστατος καιρός, προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.

Την νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα και η αστάθεια θα περιοριστεί προς την ανατολική Μακεδονία, Θράκη και το βορειαοανατολικό Αιγαίο.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα έχει βελτιωθεί, ωστόσο θα κάνει ψύχρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το Μεγάλο Σάββατο, κοντά στο μεσημέρι με απόγευμα θα περάσει μία διαταραχή, ένα βαρομετρικό χαμηλό, ιδιαίτερα στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας και τη νύχτα θα περάσει και μέσα στο Αιγαίο.

Πολλές περιοχές είναι πιθανό να χρειαστούν ομπρέλες κατά τη διάρκεια της Ανάστασης, ιδιαίτερα για τον ηπειρωτικό κορμό όπου μέσα στη νύχτα θα μπει μέσα στο Αιγαίο και σταδιακά θα βελτιωθεί ο καιρός.

Την Κυριακή του Πάσχα τα φαινόμενα μπαίνουν μέσα στο Αιγαίο, προς τα ανατολικά και νότια αναμένονται μπόρες και βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες αλλά σιγά σιγά στα βελτιωθεί ο καιρός.

Εύβοια, ανατολική Στερεά, κεντρικό νοτιοανατολικό Αιγαίο θα ξεκινήσει με βροχές ημέρα, στη συνέχεια θα πάμε σε βελτίωση.

Συνολικά το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία θα πραγματοποιηθεί με γενικά καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές με εξαίρεση τα ανατολικά και νότια που θα ξεκινήσει άστατος ο καιρός και στην συνέχεια θα είναι καλός.

Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη δεν αναμένουμε κάτι το αξιόλογο, κάποια αστάθεια μπορεί να βγει το απόγευμα σε ορεινές περιοχές αλλά δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα οι εκδρομείς που θα επιστρέφουν.

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου: «Πονάει η αγάπη» – Το viral video μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος, η προδοσία του Ιούδα και η προσευχή του Κυρίου στην Γεσθημανή

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε ξανά στην κουζίνα για τα περιβόητα τσουρέκια της

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ