GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε ξανά στην κουζίνα για τα περιβόητα τσουρέκια της

News Room
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 7δ.

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει τα περιβόητα τσουρέκια που κάνει κάθε Πάσχα και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακόλουθους στα social media.

Δέσποινα Βανδή: Η περιζήτητη συνταγή για τα τσουρέκια

Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβασε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1/5, μια φωτογραφία μέσα από την κουζίνα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Τσουρέκια, ήρθε η ώρα τους!», ενώ λίγη ώρα μετά τα ξεφούρνισε και μας έδειξε το αποτέλεσμα.

Τα τσουρέκια της είναι από τα πιο επιτυχημένα όλων και τη συνταγή της έχουν αντιγράψει πολλοί κατά καιρούς ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται περιζήτητη. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, η οποία τα έχει δοκιμάσει στο παρελθόν και ακόμα θυμάται την γεύση τους.

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για τα τσουρέκια

«Εγώ δεν παίζω με τα γλυκά, δεν το έχω ρε παιδί μου. Άλλες τα κάνουν καταπληκτικά και άλλες που δεν είναι ούτε μαγείρισσες, ούτε σεφ, ούτε τίποτα. Δεν θα ξεχάσω τη συνταγή της Δέσποινας Βανδή, που κάνει από τα ωραιότερα, αληθινά τσουρέκια. Που λες ”αλήθεια η Δέσποινα;” Κι όμως, χρόνια πολλά, όχι τώρα. Από τότε ήμασταν ελεύθερες», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.
Μοσχομύρισε όλο το σπίτι της Δέσποινας Βανδή, η οποία εκτός από επιτυχημένη επαγγελματικά είναι και μια πολύ καλή μαγείρισσα και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Meteo: «Ο πιο θερμός Απρίλιος τα τελευταία 15 χρόνια»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Για αυτούς τους λόγους χώρισε με τον Νικόλαο

Χριστίνα Σούζη: «Εξασθένηση ανέμων και τοπικές βροχές μέχρι το μεγάλο Σάββατο»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ