Ανάσταση: Πού θα ψάλλουμε «Χριστός Ανέστη» υπό βροχή

Σε ποιες περιοχές θα βρέχει στην Ανάσταση σύμφωνα με το Meteo. Αναλυτικός χάρτης με τις σημερινές βροχοπτώσεις
ανάσταση-πού-θα-ψάλλουμε-χριστός-ανέ-190865

Ανάσταση με άστατο καιρό θα έχουμε σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας. Ψιχάλες, ασθενής βροχή, δυνατή βροχή, αλλά μέχρι και χιόνι στο Σέσι Παρνασσού για σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με το Meteo. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου 04/05 στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ανάσταση: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Από την αρχή της ημέρας τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν πολλές περιοχές της χώρας. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Παράλληλα στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Σε ό,τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.

Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός έως και τις βραδινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου 04/05.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Βροχές την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα: Αναλυτικά ο καιρός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη

Σε λίγη ώρα η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα: Με ειδική πτήση στο μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα

Αδελφές ψυχές: Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που κανείς δεν ξέρει ότι ταιριάζουν

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ