Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο: Η μετάσταση και η συγκλονιστική δημοσίευση που συγκίνησε τους πάντες

η-μάχη-της-shannen-doherty-με-τον-καρκίνο-η-μετάστασ-180754

Η διάσημη ηθοποιός Shannen Doherty δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο και κρατάει την αισιοδόξια της, όπως έχει πει η ίδια, στον αγώνα με την νόσο. Η ίδια συχνά ενημερώνει τους θαυμαστές της για την εξέλιξη των θεραπειών της καθώς και για την μετάσταση του καρκίνου στο στήθος αυτή τη φορά στον εγκέφαλο.

Μάλιστα μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram, η ηθοποιός έδειξε την στιγμή που κάνει θεραπεία με ακτίνες στον εγκέφαλο.

Shannen Doherty: Η μάχη της ηθοποιού με την μετάσταση

Ειδικότερα, με δύο posts η Doherty, η αγαπημένη τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μας έδειξε τη διαδικασία της δημιουργίας μιας κάσκας για τον εγκέφαλο και τη στιγμή που η Shannen λυγίζει από τον φόβο κάνοντας ακτινοθεραπεία.

«Στις 5 Ιανουαρίου η αξονική μου έδειξε μετάσταση στο κεφάλι. Το χτεσινό μου βίντεο έδειχνε τη διαδικασία για να φτιαχτεί η κάσκα που πρέπει να φοράω όσο κάνω ακτινοθεραπεία εγκεφάλου. Στις 12 Ιανουαρίου έκανα την πρώτη ακτινοθεραπεία και ο φόβος μου δεν κρύβεται. Ήμουν κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου αλλά είμαι τυχερή και έχω απίθανους γιατρούς, όπως ο δρ, Amin Mirahdi και οι ειδικοί του cedars sinai. Η διαδικασία, αυτός είναι ο καρκίνος», έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Περισσότερες Ειδήσεις σημερα

Διαβάστε επίσης

Reunion για το καστ του «Σόι σου»: Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά συναντήθηκαν ξανά και το κοινό ζητάει remake

Το άγνωστο «στολίδι» της Ευρυτανίας: Το χωριουδάκι πνιγμένο στα έλατα που είναι λες και βγήκε από παραμύθι

Για την αγάπη της γιαγιάς: «Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου και ο φύλακας άγγελος σου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ