Τρόμος στον Ηλεκτρικό: Αυτοκίνητο έπεσε στα κάγκελα και κρέμεται στον αέρα

τρόμος-στον-ηλεκτρικό-αυτοκίνητο-έπε-64752

Πανικός προκλήθηκε στον ηλεκτρικό αφού ένα αυτοκίνητο κατάφερε να πέσει στα κάγκελα να κρέμεται στον αέρα.

Χάος επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ηλεκτρικό κοντά στον σταθμό στην Κηφισιά, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν το δρόμο από τις σιδηδροδρομικές ράγες.

Πώς το αυτοκίνητο στον ηλεκτρικό έπεσε στα κάγκελα

Από την πρόσκρουση τα κάγκελα έπεσαν πάνω στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού του τρένου. Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, με τον κίνδυνο το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και επομένως πάνω στην οροφή του συρμού, δόθηκε διαταγή αμέσως να εκκενωθούν οι συρμοί του σταματημένου τρένου.

Το βίντεο που κόβει την ανάσα με το αυτοκίνητο να έχει πέσει στα κάγκελα

Μάλιστα, η ιστοσελίδα Debater έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το συμβάν, με την εικόνα να κόβει την ανάσα.

Δείτε το βίντεο:

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε ένας νεαρός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα κάγκελα που χωρίζουν τον δρόμο από τις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Μάλιστα, αυτά τα κάγκελα θεωρείται ότι του έσωσαν τη ζωή, καθώς μετά υπήρχε ένα μεγάλο κενό περίπου τριών μέτρων, όπου βρίσκονται οι γραμμές του Ηλεκτρικού και από τις οποίες διέρχονται οι συρμοί.

Μάλιστα, οι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν είδαν το μικρό αυτοκίνητο να κρέμεται στο κενό, έτοιμο να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Μια στραβοτιμονιά και θα μπορούσαν να΄χαν χαθεί πολλές ζωές γι΄αυτό καλό είναι όταν οδηγείται κοντά σε ηλεκτρικό να προσέχετε περισσότερο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ