Νίκος Παππάς: Στις 18 Νοεμβρίου στο Ειδικό Δικαστήριο

νίκος-παππάς-στις-18-νοεμβρίου-στο-ειδι-64726

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στο Ειδικό Δικαστήριο  ο Νίκος Παππάς, στις 18 Νοεμβρίου.

Προσδιορίστηκε και το δεύτερο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον πρώην Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για τις 18 Νοεμβρίου.

Στις 18 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκος Παππάς που κατηγορείται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος με συνεργό τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Ο τελευταίος, βάση των δικών του καταγγελιών, μπήκε «μπροστινός» στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016 κατόπιν παρότρυνσης του κ. Παππά προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει ένα φιλικό προς το κόμμα κανάλι.

Ο ίδιος έχει παραπεμφθεί σε δίκη μαζί με τον επιχειρηματία – εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα που φέρεται ως συνεργός στην καταλογιζόμενη αξιόποινη πράξη του πρώην υπουργού.

Στις 18 Νοεμβρίου το Ειδικό Δικαστήριο για τον Νίκο Παππά

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα σύμφωνα με τις οποίες, ο εργολάβος είχε πάρει μέρος στον επίμαχο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μετά από προτροπή του πρώην υπουργού, προκειμένου η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποκτήσει κανάλι δικής της επιρροής.

«Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος εξαιτίας των όσων αποκάλυψα. Το έκανα για να αποκαταστήσω το όνομα και την υπόληψή μου», είχε καταθέσει ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Από την πρώτη στιγμή πάντως ο Νίκος Παππάς αρνείται όσα του έχουν καταλογιστεί και έχει υπεραμυνθεί της νομιμότητας της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ έχει κάνει λόγο για εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.

Για να δούμε τι θα αποφανθεί το Ειδικό Δικαστήριο για τον Νίκο Παππά και τις τηλεοπτικές άδειες στο προσεχές μέλλον.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ