Σύνδρομο «Broken heart»: Η καρδιά της δεν άντεξε όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό

σύνδρομο-broken-heart-η-καρδιά-της-δεν-άντεξε-ό-62708

Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία της Λαμίας λόγω της είδησης ότι μια 56χρονη γυναίκα κατέρρευσε όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό. Η καρδιά της δεν άντεξε και η γυναίκα εισήχθη στη ΜΕΘ ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για το σύνδρομο «broken heart».

Το σύνδρομο «broken heart» και τι ακριβώς συνέβη και η καρδιά της δεν άντεξε

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καρδιά της γυναίκας «ράγισε», όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη κατοικία και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο σπίτι έμενε και ο γιός της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

 

Οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23.

Σύζυγος της 56χρονης: «Η καρδιά της δεν άντεξε την στενοχώρια. Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι σπίτι μας»

 

«Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάστασή της 56χρονης γυναίκας σταθεροποιήθηκε και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ