Σοκαριστικό μπέρδεμα σε μαιευτήριο στη Λάρισα -Έδωσαν λάθος μωρό σε ζευγάρι

σοκαριστικό-μπέρδεμα-σε-μαιευτήριο-σ-59887

Σοκ προκαλεί το μπέρδεμα στο μαιευτήριο στη Λάρισα που έδωσαν λάθος μωρό σε ένα ζευγάρι.

Γυναίκα γέννησε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας στις 18 Αυγούστου, και την επόμενη ημέρα την ειδοποίησαν ότι της είχαν δώσει λάθος μωρό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε για το λάθος μωρό στη Λάρισα

«Τις μοναδικές στιγμές που ήθελε να ζήσει το ζευγάρι η κλινική τούς τις κατέστρεψε, καθότι έδωσαν ένα λάθος μωρό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για το ζευγάρι και τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανέναν. Η νοσηλεύτρια δεν ήλεγξε το μωρό, η μητέρα δεν το είδε μέσα στην κατάσταση που βρισκόταν», είπε αρχικά.

Δύο μητέρες θήλασαν λάθος μωρά

«Η μητέρα έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντιστοίχως το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μια ξένη μητέρα. Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά: Αν η άλλη μητέρα που θήλασε το παιδί είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, είχε κάποια μεταδοτική νόσο. Θα ζητήσουμε όλα αυτά από το μαιευτήριο και θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», συμπλήρωσε.

Κάναμε τεστ DNA, βγήκε την Παρασκευή και αποδείχθηκε ότι όντως το μωρό που έχουν αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά τους είναι το δικό τους» ενημέρωσε επίσης ο κ. Σούρλας.

Τέτοια λάθη δυστυχώς μπορεί να αποδειχθούν τραγικά και μοιραία για αυτό καλύτερα οι νοσοκομοι και οι γιατροί σε όλα τα νοσοκομεία να προσέχουν περισσότερο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ