Κι όμως η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο φυλακών

κι-όμως-η-κόρη-της-σοφίας-βόσσου-αρραβω-59783

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Κόρη Σοφίας Βόσσου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της κρατούμενο των φυλακών, Βασίλη Δημάκη

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο των φυλακών

Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό.

Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία και εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Εμείς να ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο στα παιδιά και όλα τα όνειρα της να γίνουν πραγματικότητα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ