Προσευχηθείτε όλοι, ήρθε η ώρα: Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον ο Γεράσιμο, τον μόνο επιζώντα στο 1ο βαγόνι των Τεμπών

Ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου, από τον Βόλο,
προσευχηθείτε-όλοι-ήρθε-η-ώρα-έφτασε-η-156702

Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Σήμερα, Σάββατο 18.11.2023, αναχωρεί με ειδική πτήση προς την Αμερική, με σκοπό να συνεχίσει την ανάρρωση της υγείας του.

Μάχη για την ανάρρωση του δίνει ο Γεράσιμος

Σύμφωνα με την αναφορά της εφημερίδας “Ελευθερία”, στη Λάρισα έχει φτάσει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες από την προηγούμενη νύχτα, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη μεταφορά του 21χρονου φοιτητή από τον Βόλο προς το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ.

Ο Γεράσιμος θα αναχωρήσει με ειδική πτήση μέσω της 110 Πολεμικής Μονάδας Λάρισας, συνοδευόμενος από μια ομάδα επιστημονικού προσωπικού που θα τον συνοδεύσει στη Βοστώνη. Η πρόθεση είναι να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Βρέθηκε το “μαύρο κουτί” της αμαξοστοιχίας:

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από 9 μήνες από το δυστύχημα στα Τέμπη, εντοπίστηκε το “μαύρο κουτί” της αμαξοστοιχίας σε ειδικό χώρο του αμαξοστασίου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος στο Κουλούρι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το καταγραφικό παρουσιάζει σοβαρές ζημιές, και είναι αμφίβολο αν θα είναι δυνατή η ανάκτηση κάποιας πληροφορίας από αυτό

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ