Η μαρτυρία του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αυτοί είναι οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου»

Με αφορμή την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην κόρη του, ένα χρόνο πριν την δολοφονία της, στην Ρόδο.
η-μαρτυρία-του-πατέρα-της-ελένης-τοπαλ-182961

Με αφορμή την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην κόρη του, ένα χρόνο πριν την δολοφονία της, στην Ρόδο.

Ελένη Τοπαλούδη: Η μαρτυρία του πατέρα της

Με την αποτρόπαια δολοφονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων της 28χρονης Κυριακής ασχολήθηκε η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Στην εκπομπή συμμετείχε και το πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος καθήλωσε και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι δολοφόνοι της Ελένης»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη του, ένα χρόνο πριν από την δολοφονία της το Νοέμβριο του 2018, είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της. Ωστόσο, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν την προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό που έπρεπε χαρακτηρίζοντας τους ως «τους πρώτους δολοφόνους» της κόρης του.

Ελένη Τοπαλούδη: Οι πρώτοι δολοφόνοι της

«Εγώ θέλω να σταθώ σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης για να συμπληρώσει, «κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου. Οι πρώτοι δολοφόνοι. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, αυτοί οι δύο, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, της Ελένης, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, να το ακούμε καθαρά όλοι μας, και έδωσαν κατάθεση γι’ αυτό το… περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη; Δεν ξέρω… Δεν ξέρω… Πάντως εγώ τους θεωρώ πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της 28χρονης Κυριακής – «Το παιδί μου»

Μανώλης Σφακιανάκης: Ο Νίκος Χαρδαλιάς τον διέγραψε μετά τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Νέο επίδομα από τον ΕΟΠΥΥ: Μέχρι και 100 ευρώ για τους δικαιούχους και βήμα-βήμα η διαδικασία για την αίτηση

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ