Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Απογοήτευση από την 30χρονη για την ποινή που επιβλήθηκε

υπόθεση-παναγιωτόπουλου-απογοήτευσ-59057

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Το θύμα του revenge porn video δηλώνει μεγάλη απογοήτευση

Μετά από πολλές εβδομάδες ανακρίσεων, έρευνας και απολογιών η ποινή που επιβάλει το δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου φαίνεται να μην ικανοποιεί το θύμα. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής και τεράστιας δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση η δικαιοσύνη μίλησε.

Απογοητευμένη δηλώνει η 30χρονη που κατήγγειλε τον γνωστό παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο, στην πρώτη της δήλωση μετά την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο.

Όπως δήλωσε η γυναίκα που τον μήνυσε για διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο παρά την θέληση της, στον ΑΝΤ1:

«Είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων».

Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή.

Παράλληλα, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως δίκη του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί Τετάρτης.

Ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκετο για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

 

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Οι δηλώσεις του ίδιου. Τι λέει για την υπόθεση

Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που υπέβαλε μήνυση εναντίον του, τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», ανέφερε αρχικά.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι «τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα[…]».

Παράλληλα ο παρουσιαστής επιχειρώντας να εξηγήσει τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του υποστήριξε πως «αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας […]

Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο […] Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ