Ξανά σεισμός τώρα στην Ανδραβίδα: 4,7 Ρίχτερ 17:41 το απόγευμα της Κυριακής

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:41 την Κυριακή 7 Ιουλίου. Επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, στην Πελοπόννησο
ξανά-σεισμός-τώρα-στην-ανδραβίδα-47-ρίχ-204676

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα (17:41) της Κυριακής, 7 Ιουλίου, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, στην Πελοπόννησο. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 23,4 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή σε πάνω από 90 χιλιόμετρα από περίπου 665.000 άτομα στην Ελλάδα. Ενδέχεται να σημειωθούν μετασεισμοί τις επόμενες ώρες/ημέρες. Εκτός κι αν είναι απαραίτητο, μείνετε μακριά από κατεστραμμένες περιοχές για την ασφάλειά σας. Να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε τις πληροφορίες των εθνικών αρχών. Αυτόπτες μάρτυρες λένε: «Δυνατές δονήσεις για 5 δευτερόλεπτα…».

👉#Pýrgos (τοπική ώρα 17:41:35). Ένιωσες τον σεισμό στην περιοχή πριν από? Μοιράσου την εμπειρία σου στο:

🌐https://m.emsc.eu

Οι παρατηρήσεις σου είναι σημαντικές στο να καταλάβουμε τις επιδράσεις της Γης.🙏

Σεισμός 4,7 πριν λίγο στην Ανδραβίδα, εκεί που χθες είχαμε 4,9. Μεσολάβησαν πολλοί μικρότερων μεγεθών. Ίσως βρισκόμαστε σε μετασεισμική ακολουθία.

Ο χθεσινός σεισμός 4,9 Ρίχτερ

Σεισμός μεγέθους 4,9 στα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας 20.34. Ακολούθησαν σε μία ώρα 5-6 μικρότεροι με μεγέθη 2,7 και μικρότερα. Θα δούμε την πορεία και αν χρειαστεί θα επανέλθω.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα (20:34) του Σαββάτου 6 Ιουλίου, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, στην Πελοπόννησο. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 11,1 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου -ειδικά στην Πάτρα-, αλλά και στη Ζάκυνθο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν ζημιές ή τραυματισμούς.

Σεισμός

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ανδραβίδα

Γεωεπιστήμονας προειδοποιεί: Έγινε σεισμός στο ρήγμα του Αιγαίου, έρχεται και ο μεγάλος – Πού θα χτυπήσει

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος προειδοποιεί για ενδεχόμενο ισχυρότερου σεισμού: «Ο Εγκέλαδος μαζεύει ενέργεια»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ