Τον εντόπισε το συνεργείο της ΕΡΤ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου του BBC στην Σύμη

Η σορός του δημοσιογράφου του BBC εντοπίστηκε λίγα μέτρα μόλις από την παραλία. Εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν εκεί τουλάχιστον 200 ατόμα.
τον-εντόπισε-το-συνεργείο-της-ερτ-οι-πρ-198782

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ στην Σύμη. Πρόκειται για παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

Έπειτα από μέρες ερευνών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9.6.2024) στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού φέρεται να εντόπισε νεκρό ένα άτομο στη θάλασσα κοντά στην Αγία Μαρίνα στη Σύμη.

Στο σημείο έφτασαν πρώτοι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Σύμης στο newsit.gr, το πτώμα του 67χρονου παρουσιαστή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τη θάλασσα και με τα ίδια ρούχα, που φορούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Σύμη: Συνεργείο της ΕΡΤ εντόπισε την σωρό

Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Σημειώνεται πως μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τραβούσαν πλάνα από την περιοχή.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αριστείδης Μιαούλης, δίνοντας το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως ο καμεραμάν της ΕΡΤ, Αντώνης Μυστιλόγλου, εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια.

Ο καμεραμάν έκανε zoom και είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός ο παρουσιαστής. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Σύμη: Τα πιθανά αίτια θανάτου του παρουσιαστή

Ο δήμαρχος μιλώντας στην τηλεόραση του Open, σημείωσε ότι η σορός του απείχε μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, όπου βρίσκονταν τουλάχιστον 200 άτομα εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο παρουσιαστής δεν φαίνεται να είναι χτυπημένος. Εκτιμάται ότι έφτασε στον τελικό προορισμό του, ωστόσο ενδεχομένως να ζαλίστηκε και να σταμάτησε για να ξεκουραστεί αλλά εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών να ξεψύχησε.

Ωστόσο, ένα δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο παρουσιαστής να παραπάτησε ή να γλίστρησε και να άφησε την τελευταία πνοή του από τη ζέστη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το μυστήριο λύθηκε: Γι’ αυτό τα ρούχα σας δεν μοσχοβολάνε μαλακτικό παρόλο που χρησιμοποιείτε αρκετό

«Συναγερμός» από Τσατραφύλλια: Έρχεται 3ήμερο «Κόλαση» – Οι 11 περιοχές που θα «βράσουν»

Εγκρίνει και τον στηρίζει: Η Μελίνα Νικολαΐδη αγκαλιά με τον Ντέμη και τη νέα του σύντροφο

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ