«Συναγερμός» από Τσατραφύλλια: Έρχεται 3ήμερο «Κόλαση» – Οι 11 περιοχές που θα «βράσουν»

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρθηκε στο κύμα καύσωνα που έρχεται την επόμενη εβδομάδα και θα πλήξει την χώρα. 
συναγερμός-από-τσατραφύλλια-έρχετ-198774

Σύμφωνα με την ανάρτηση του γνωστού μετεωρολόγου, Γιώργου Τσατραφύλλια, θερμό κύμα καύσωνα έρχεται τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας.

Καύσωνας: Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια

Πιο αναλυτικά:

Εμμονή στις υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται να παρουσιάζει ο φετινός Ιούνιος ,αφού ήδη έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς και έπεται και συνέχεια.

Από αύριο Κυριακή 9-6-2024 θερμές αφρικανικές αέριες μάζες με σκόνη αφού δημιουργήσουν ανυπόφορη ζέστη στη γειτονική μας Ιταλία θα αρχίσουν σταδιακά να επηρεάζουν και τη χώρα μας.

Δυστυχώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του φαινομένου της «αστικής θερμικής νησίδας» ορισμένα αστικά κέντρα τις επόμενες ημέρες θα δεχτούν μεγάλη θερμική πίεση (όχι πρωτόγνωρη) όπως η Ορεστιάδα , οι Σέρρες,η Λάρισα ,τα Τρίκαλα,η Λιβαδειά ,η Χαλκίδα,η Αθήνα, ο Πειραιάς,η Λαμία, το Άργος,η Σπάρτη κ.α.

Αναλυτικότερα, την έντονη ζέστη (Κυριακή -Δευτέρα) θα διαδεχτεί τριήμερος καύσωνας , (Τρίτη -Τετάρτη -Πέμπτη ) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει έντονη ζέστη (Παρασκευή -Σάββατο -Κυριακή).

Τις ημέρες του καύσωνα η θερμοκρασία δεν φαίνεται προς το παρών να ξεπερνά τους 42 βαθμούς στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές όπως η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Φθιώτιδα, η Βοιωτία, η Εύβοια, η Αττική ,η Αργολίδα ,η Λακωνία,η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα.

Υ.Γ :Δεν μπορώ να παραβλέψω και να μην προβληματιστώ από πλευράς κλίματος ,για τη μεγάλη διάρκεια πολύ υψηλών θερμοκρασιών σε σχέση με τα κανονικά επίπεδα που παρουσιάζει ο φετινός Ιούνιος.

Καύσωνας: Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λίγοι το γνωρίζουν: Ο ξηρός καρπός που σε βοηθά να χάσεις κιλά και έχει πολλαπλά οφέλη

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα: Μπαμπάς για 2η φορά ο Κώστας Σλούκας – Γέννησε η σύζυγός του

Έκτακτο: Σύμη – Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ