Άννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
άννα-παναγιωτοπούλου-πότε-και-πού-θα-γ-191690

Η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και άφησε πίσω της θλίψη. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης του Σταμάτη Κραουνάκη στη σελίδα του στο Facebook. Αμέσως μετά, δεκάδες μηνύματα κατέκλυσαν το διαδίκτυο την αγαπημένη ηθοποιό.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τη λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της θα πουν το τελευταίο «αντίο» αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10.30 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

«Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι από την Άννα. Είμαστε από πολύ νέες μαζί, στη Σχολή ακόμη. Τα νιάτα μας, τα γέλια μας, τα κλάματα μας… τα περάσαμε μαζί. Μιλούσαμε για όλα, κάναμε δουλειές μαζί. Ήμασταν φίλες πολύ και πριν και μετά από το Ντόλτσε Βίτα. Τη θαύμαζα πολύ, η Άννα είναι μια ολόκληρη εποχή. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε. Δεν υπήρχε άλλη σαν την Άννα. Είναι σαν να κλείνει μια εποχή, σαν να τελειώνει μια εποχή…» δήλωσε στην Άννα Κοντογιάννη πριν από λίγα 24ωρα η Κατιάνα Μπαλανίκα για την πολυαγαπημένη της Άννα Παναγιωτοπούλου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δημήτρης Κόκοτας: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του – «Υπάρχει αισιοδοξία»

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού προτιμούν τους νεότερους άνδρες

Μπράβο στην Πάτρα: Απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ