Δημήτρης Κόκοτας: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του – «Υπάρχει αισιοδοξία»

Ματίνα Παγώνη: «Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει, έχει ανοιχτά μάτια και αντιδρά στα ερεθίσματα. Υπάρχει αισιοδοξία».
δημήτρης-κόκοτας-σταθερή-η-κατάσταση-191669

Η τελευταία ενημέρωση σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα δείχνει ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Αν και διατηρεί ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει με δικές του δυνάμεις, δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει. Είναι θετικό το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα, αλλά η έλλειψη επικοινωνίας είναι ανησυχητική. Η οικογένεια και οι φίλοι του Δημήτρη Κόκοτα παραμένουν στο πλευρό του, ελπίζοντας σε μια θετική εξέλιξη στην κατάστασή του.

Aυτή είναι η ενημέρωση την οποία δίνει σήμερα το νοσοκομείο της Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς», στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του οποίου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο τραγουδιστής.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχει αισιοδοξία»

«Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει, έχει ανοιχτά τα μάτια κανονικά, έχει δική του αναπνοή και αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Θέλει χρόνο, όπως θέλουν χρόνο όλα αυτά τα περιστατικά στις μονάδες και σιγά-σιγά περιμένουν και οι γιατροί να εξελιχθεί καλά η κατάσταση.

Υπάρχει αισιοδοξία, το έχουμε πει αυτό. Από τη στιγμή που ξύπνησε, από τη στιγμή που αναπνέει μόνος του, σιγά-σιγά θα γίνονται συγχρόνως και εργαστηριακές εξετάσεις και θα δούμε την εξέλιξη της κατάστασης. Ευχόμαστε όλοι ο άνθρωπος να πάει σπίτι του σύντομα και στην οικογένειά του. Θα παραμείνει στην εντατική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία σε λίγες ώρες και μετά καύσωνας – Πότε και που θα «χτυπήσει»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάολα Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό τους

Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες στους αδιάφορους αστυνομικούς εντοπίζει η ΕΔΕ για την δολοφονία της Κυριακής

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ