ΕΣΠΑ: Το Δαμάσι αποκτά δίκτυο αποχέτευσης

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, το Δαμάσι αποκτά επιτέλους δίκτυο αποχέτευσης. τη υπογραφή έβαλε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός
εσπα-το-δαμάσι-αποκτά-δίκτυο-αποχέτευ-59778

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, το Δαμάσι αποκτά επιτέλους δίκτυο αποχέτευσης

ΕΣΠΑ: Την έγκριση για τη υπογραφή σύμβασης του έργου, έδωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και το επόμενο διάστημα ξεκινούν τα έργα στο Δαμάσι για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης.

ΕΣΠΑ: Έργο 3.930.000 ευρώ

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 δίνουμε λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων και ικανοποιούμε τις ανάγκες των κατοίκων του Δαμασίου. Πρόκειται για ένα έργο ζωής με βαθύ κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΣΠΑ: Δίκτυο αποχέτευσης 9,2 χιλιομέτρων

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τ.Κ. Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου, στην οποία δεν υπάρχουν υποδομές για την διαχείριση των λυμάτων και η διαχείριση γίνεται μέσω ιδιωτικών βόθρων. Κατασκευάζονται: 9.220 μέτρα αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται καταθλιπτικός αγωγός μήκους 926 μ., 200 φρεάτια ελέγχου του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ένα αντλιοστάσιο αποχέτευσης ακαθάρτων. Επίσης κατασκευάζονται 615 παροχές αποχέτευσης με τα αντίστοιχα φρεάτια πεζοδρομίου για τη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Τυρνάβου, είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.930.000 ευρώ,

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ