Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ: Στο φως οι μεγάλες προκλήσεις της ενεργειακής κρίσης

συνάντηση-μητσοτάκη-ρέγκλινγκ-στο-59758

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος πραγματοποιεί την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα, αφού η θητεία του ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου.

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÌÅ ÔÏÍ ÅÊÔÅËÅÓÔÉÊÏ ÄÉÅÕÈÕÍÔÇ ÔÏÕ ÅÕÑÙÐÁÉÊÏÕ ÌÇ×ÁÍÉÓÌÏÕ ÓÔÁÈÅÑÏÔÇÔÁÓ KLAUS REGLING ÓÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ (EUROKINISSI/ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)

Τι συζήτησαν για την ενεργειακή κρίση

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στην ευρωπαϊκή οικονομία και οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και του πληθωρισμού. Επισημάνθηκε η δύσκολη συγκυρία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και οι σημαντικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και οι θετικές προοπτικές της.

Ποιοι άλλοι συμμετήχαν στην συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ για την ενεργειακή κρίση

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών Μιχάλης Αργυρού και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου.

Ολα θετικά τα βρήκανε οι δύο άντρες. Τους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τα καύσιμα τους δεν τους βλέπουν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ