Τραγωδία: Δώδεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο

Τραγωδία στην Νότια Αφρική με δώδεκα νεκρά παιδιά που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο ενώ πηγαίναν στο σχολείο τους.
τραγωδία-δώδεκα-παιδιά-έχασαν-τη-ζωή-τ-205590

Η τοπική κυβέρνηση της επαρχίας Γκάουτενγκ στην Νότια Αφρική ανακοίνωσε πως δώδεκα παιδιά και ένας οδηγός σκοτώθηκαν σε σύγκρουση μεταξύ ενός μικρού λεωφορείου, το οποίο κατευθυνόταν στο σχολείο τους, και ενός άλλου οχήματος.

Νότια Αφρική: Τραγωδία με δώδεκα νεκρά παιδιά

Επτά άλλα παιδιά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το δυστύχημα, που έγινε ενώ το μικρό λεωφορείο ανετράπη και έπιασε φωτιά αφού χτυπήθηκε από άλλο όχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της επαρχίας Γκάουτενγκ, της πολυπληθέστερης στη χώρα που περιλαμβάνει το Γιοχάνεσμπουργκ και την Πρετόρια.

Η ηλικία των παιδιών δεν έγινε άμεσα γνωστή. Το λεωφορείο μετέφερε παιδιά σε δημοτικό σχολείο, που συνήθως είναι ηλικίας 6 έως 13 ετών. Σε εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση φαίνεται το μικρό λεωφορείο να έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά. Το δυστύχημα έγινε σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης του Μεραφόνγκ.

Η Νότια Αφρική διαθέτει έναν από τα πιο ανεπτυγμένα οδικά δίκτυα της ηπείρου αλλά είναι μεταξύ των χωρών με τις χειρότερες επιδόσεις στην οδική ασφάλεια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Τα Σύνορα της Αγάπης»: 20 χρόνια μετά, ο έρωτας του «Νίκου» και της «Ναζλί» παραμένει αξέχαστος

Survivor 2025: Φήμες για επιστροφή Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι

Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του από τη Ματίνα Παγώνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ