Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Γιορτάζουν 36 χρόνια γάμου

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς γιορτάζουν 36 χρόνια γάμου και δημοσίευσαν φωτογραφίες τους από το μακρινό 1988 μέχρι σήμερα
τομ-χανκς-ρίτα-γουίλσον-γιορτάζουν-36-190182

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον μοιράζονται δημόσια μαθήματα αγάπης, εκτίμησης και επιμονής στο πέρασμα του χρόνου. Οι γάμοι και οι σχέσεις στον κόσμο του θεάματος δεν χαρακτηρίζονται συνήθως από μακροβιότητα, εκτός από λίγες εξαιρέσεις. Μία από αυτές τις εξαιρέσεις είναι ο γάμος της Ρίτα Γουίλσον και του Τομ Χανκς.

Το διάσημο ζευγάρι δεν παραλείπει ποτέ να μοιράζεται δημόσια διδάγματα αγάπης, σεβασμού και αντοχής στο πέρασμα του χρόνου. Σήμερα γιορτάζουν τα 36 χρόνια μαζί και αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ορισμένες από τις κοινές τους στιγμές. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1981 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Bosom Buddies» και παντρεύτηκαν 7 χρόνια αργότερα. Ο Τομ Χανκς εξομολογήθηκε πως ερωτεύτηκε τη Γουίλσον με την πρώτη ματιά, και ακολούθησε ένας γάμος όπου ο Χανκς ασπάστηκε τον ορθόδοξο χριστιανισμό για να τελέσει θρησκευτικό μυστήριο με την ελληνικής καταγωγής αγαπημένη του. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τους Τσέστερ και Θίοντορ.

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον για την επέτειο γάμου με τον Τομ Χανκς

36η επέτειος!

30 Απριλίου 1988.

«Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν γίνει ακόμα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαρουσάκης: «Κλείδωσε» ο καιρός για την έξοδο των εκδρομέων, τον Επιτάφιο, την Ανάσταση και το σούβλισμα

ALPHA: Οριστική αυλαία για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Εξομολόγηση μητέρας: «Η κόρη μου ζήτησε αθλητικά παπούτσια 200 ευρώ και η νονά της, της είπε οχι – Τότε γιατί τη ρώτησε;»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ