Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Πρίγκιπα Χάρι: Οταν έριξε “άκυρο” στον αδελφό του

το-άγνωστο-παρασκήνιο-με-τον-πρίγκιπα-65445

Κι όμως ο πρίγκιπας Χάρι είχε ρίξει άκυρο στον αδελφό του Γουίλιαμ που τον πλησίασε προκειμένου να τα ξαναβρούν.

H σχέση των παιδιών του βασιλιά Καρόλου, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, έχει μπει ακόμα περισσότερο στο μικροσκόπιο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έφερε και ανακατατάξεις στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Πώς είναι οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του

Ειδικά οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις των Σάσεξ, του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, αντιμετωπίζονται πλέον με άλλο πρίσμα ενώ «λάδι στη φωτιά» ρίχνουν βιβλία τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποκαλύπτοντας άγνωστο παρασκήνιο για τη σχέση των δύο αδερφών.

Ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Βαλεντάιν Λόου, αφιερώνει, μάλιστα, ειδικό κεφάλαιο στο βιβλίο του για την ένταση στις σχέσεις Γουίλιαμ και Χάρι μετά την μετάδοση ντοκιμαντέρ, το 2019, στο οποίο είχαν παρουσιαστεί οι πρώτες ενδείξεις ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ήταν θύμα των αυστηρών κανόνων της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Τί λέει η Μέγκαν Μαρκλ για τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι και τη σχέση με τον αδελφό του

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε περιγράψει τότε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε για το «φως των προβολέων» που είχαν πέσει επάνω της ως νιόπαντρη και νέα μητέρα. Η σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι, η οποία για πολλούς αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου», είχε ερωτηθεί για την κατάσταση της πνευματικής της υγείας με την ίδια να απαντά «ευχαριστώ που με ρωτάς γιατί δεν το έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι αυτό. Είναι πολύ πραγματικό αυτό που συμβαίνει πίσω από τις σκηνές».

Meghan says ‘not many people have asked if I’m OK’ amid intense media spotlight | ITV News

Τα πλάνα που είχαν μεταδοθεί, τότε, είχαν επισκιάσει και την περιοδεία που πραγματοποιούσε την ίδια περίοδο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, στο Πακιστάν, με τον δημοσιογράφο της Daily Mail να μεταφέρει ότι η ομάδα του ζευγαριού «δεν ήταν ευχαριστημένη, και θεώρησε ότι ήταν μια σκόπιμη προσπάθεια να βγει το ζευγάρι Γουίλιαμ-Κέιτ από την επικαιρότητα».

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο Χάρι δεν είχε αρνηθεί ότι υπήρχε ήδη μια κόντρα με τον αδελφό του: «Είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους αυτή τη στιγμή. Σαν αδέρφια έχουμε τις καλές αλλά και τις κακές μας ημέρες».

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο μια ημέρα μετά την μετάδοση του ντοκιμαντέρ του ITV ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έχοντας καταλάβει ότι πλέον η σχέση με τον αδερφό του βρίσκεται σε κρίση, έστειλε μήνυμα στον Χάρι μέσω WhatsApp προσκαλώντας τον να συναντηθούν.

Το μήνυμα, όμως, προκάλεσε αναστάτωση στο ζευγάρι Χάρι-Μέγκαν για το πώς θα έπρεπε να αντιδράσουν. Ο Βρετανός πρίγκιπας φέρεται να ήταν θετικός, αρχικά, για τη συνάντηση αυτή, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν όταν τον ρώτησε ποιος άλλος θα γνωρίζει γι’ αυτήν.

Όταν, δηλαδή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξήγησε στον μικρότερο αδερφό του ότι θα έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμά του και άρα θα έπρεπε να ενημερωθεί για τη συνάντηση ο ιδιωτικός του γραμματέας, ο Χάρι στήλωσε τα πόδια: «Μην έρθεις να με δεις».

Η αντίδραση αυτή, γράφει ο δημοσιογράφος της Daily Mail, οφείλεται στο ότι ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχούσε πως η ομάδα του αδερφού του θα διέρρεε τα περί της συνάντησης.

«Για όσους γνωρίζουν πράγματα και πρόσωπα, η εξέλιξη αυτή ράγισε καρδιές. Τόνισε την δυσλειτουργία που υπάρχει στον πυρήνα αρκετών βασιλικών σχέσεων και ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σπάνια σηκώνουν το τηλέφωνο για να μιλήσουν απευθείας το ένα στο άλλο και προτιμούν διαμεσολαβητές με αποτέλεσμα να υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης και διχασμός» καταλήγει ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Είναι άσχημο να βλέπεις δύο αδέλφια να τσακώνονται και να μην έχουν καλές σχέσεις, όποια κι αν είναι αυτά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ