Χιλή: Κατέρρευσε κερκίδα γεμάτη οπαδούς (βίντεο)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την κατάρρευση της κερκίδας «Μονουμένταλ» στην Χιλή, η οποία ήταν γεμάτη οπαδούς
χιλή-κατέρρευσε-κερκίδα-γεμάτη-οπαδο-64611

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την κατάρρευση της κερκίδας «Μονουμένταλ» στην Χιλή, η οποία ήταν γεμάτη οπαδούς – Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ενώ γίνεται λόγος για δεκάδες τραυματίες

Οι στιγμές από την κατάρρευση της κερκίδαςχιλη

Επτά χιλιάδες οπαδοί που παρευρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) στο «Μονουμεντάλ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την ανοιχτή προπόνηση της Κόλο – Κόλο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το πρωτάθλημα Χιλής έζησαν στιγμές τρόμου όταν η κερκίδα στην οποία βρισκόντουσαν κατέρρευσε μη αντέχοντας το βάρος.

Ένα πέπλο σκόνης που σηκώθηκε από τα χαλάσματα να σκεπάσει ένα μεγάλο τμήμα του γηπέδου ενώ η προπόνηση της ομάδας διακόπηκε.

Πολλοί άνθρωποι κρεμόντουσαν από τις διαφημιστικές πινακίδες για να μην πέσουν στο κενό, τη στιγμή που οι περισσότεροι έτρεχαν έντρομοι έξω από το γήπεδο! Σύμφωνα με τις τις πρώτες ενημερώσεις, οι τραυματίες ξεπερνούν τους δέκα, όμως ευτυχώς κανείς τους δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οπαδών συνεχίζονται και ο επίσημος αριθμός των τραυματιών μπορεί να αυξηθεί.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ