Ακραίες δηλώσεις από τον Ματέο Σαλβίνι: «Μου τα έχουν ζαλίσει οι μετανάστες»

ακραίες-δηλώσεις-από-τον-ματέο-σαλβίν-59896

Τα πυρά του στους μετανάστες αλλά και στον Β.Πούτιν έριξε ο Ματέο Σαλβίνι μέσα από ακραίες δηλώσεις: «Η άποψή μου για τον Πούτιν άλλαξε ειλικρινώς κατά τη διάρκεια του πολέμου. Όταν κάποιος εισβάλλει, βομβαρδίζει, στέλνει τανκς σε μια άλλη χώρα, αλλάζουν τα πάντα», υπογράμμισε ο Σαλβίνι.

Στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg.

«Για το άμεσο μέλλον, η Κίνα είναι ο κύριος ανταγωνιστής μας. Πρέπει να την φοβόμαστε, διότι δεν είναι δημοκρατική χώρα και είναι έτοιμη να γεμίσει την ευρωπαϊκή αγορά με τα προϊόντα της, αρχίζοντας από την αυτοκινητοβιομηχανία και τα ηλεκτρικά οχήματα», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα.

Ο Ματέο Σαλβίνι, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του κόμματός του χθες, Δευτέρα, το βράδυ στο Μπάρι της Κάτω Ιταλίας, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό χρησιμοποιώντας τους γνωστούς τόνους του.

Τι αναφέρει για τους μετανάστες ο Σαλβίνι

«Η αριστερά ζητά δικαιώματα για τους μετανάστες που την ώρα αυτή αποβιβάζονται στην Λαμπεντούζα. Προσωπικά μπορώ να πω ότι οι μετανάστες, που αποβιβάζονται συνεχώς στη χώρα μας, μου τα έχουν ζαλίσει. Τα δικαιώματα θέλω να τα δώσω στους Ιταλούς που δεν έχουν αρκετά χρήματα για να βγάλουν το μήνα», τόνισε ο επικεφαλής της Λέγκα.

O Σαλβίνι δεν μάσησε τα λόγια του και αυτό το πόσο θα διαταραχτούν οι σχέσεις του με τις άλλες χώρες θα φανεί στο μέλλον.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ