Σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κίνηση που έκανε και έφερε δάκρυα συγκίνησης σε μικρό θαυμαστή του

σπουδαίος-γιάννης-αντετοκούνμπο-η-κί-142433

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και όχι μόνο, στον χώρο του μπάσκετ. Και αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, πέρα από τις αθλητικές του επιδόσεις εντός του παρκέ, είναι ο χαρακτήρας του και το πόσο απλός συνεχίζει να παραμένει, παρά την δόξα, την δημοσιότητα, αλλά και τις αμοιβές που ζαλίζουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πρότυπο για πολύ κόσμο, τόσο για μικρά παιδιά που θέλουν να του μοιάσουν, όσο και για αθλητές που βλέπουν πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει την απλότητα και την ταπεινότητα του χαρακτήρα του έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση των Μπακς με το Μέμφις.

H κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε ένα παιδί να «κλαίει από χαρά»

Την ώρα που ο Έλληνας σούπερ σταρ υπέγραφε αυτόγραφα στους μικρούς φίλους, ένα από αυτά τα παιδιά του ζήτησε τα παπούτσια του ευγενικά. «Μπορώ να έχω τα παπούτσια σου;» Ο Γιάννης δεν του χάλασε το χατίρι και τα έβγαλε και του τα έδωσε, αφού πρώτα τα υπέγραψε.

Ο Γιάννης, στην αρχή, ξαφνιάστηκε λίγο, όταν άκουσε τον πιτσιρικά να του ζητάει τα παπούτσια, αλλά αμέσως το σκέφτηκε και μας έδωσε αυτό το υπέροχο και γλυκό στιγμιότυπο που θα δείτε παρακάτω. Το τυχερό και ευτυχισμένο παιδί, όπως ήταν λογικό, συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Δείτε την εκπληκτική κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ