Λύπη στον ΑΡΗ: Απεβίωσε ο Θεόφιλος Μητρούδης

λύπη-στον-αρη-απεβίωσε-ο-θεόφιλος-μητρ-59144

Λύπη στον ΑΡΗ: Στεναχώρησε την ομάδα και τους οπαδούς ο θάνατος του Θεόφιλου Μητρούδη

Σε μεγάλη θλίψη περιέπεσε η ομάδα του ΑΡΗ και πιο συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης καθώς απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της. Ο λαοπρόβλητος και αγαπητός Θεόφιλος ήτανε μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ομάδα καθώς είχε συνδέσει το όνομα του με τον Γκάλη.

Ο Μητρούδης ασχολήθηκε με τα κοινά του μπασκετικού τμήματος από το 1983 μέχρι το 1994. Αρχικά ως παράγοντας και στη συνέχεια ως πρόεδρος της ΚΑΕ.

Μάλιστα, το όνομα του είχε συνδεθεί τόσο με τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη το 1984, αλλά και τη φυγή του Νίκου Γκάλη από τους «κίτρινους» το 1992.

Ο σπουδαίος παράγοντας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού».

Λύπη στον ΑΡΗ: Η ανακοίνωση της ομάδας

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993 και υπό την προεδρία του η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο. Πριν αναλάβει τον προεδρικό θώκο, ο εκλιπών είχε παραγοντική προσφορά στη δεκαετία του ’80, κατά τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ