Έκανε περήφανο τον μπαμπά της: Η 17χρονη κούκλα κόρη του Νίκου Γκάλη πήρε μεγάλη Παγκόσμια διάκριση

έκανε-περήφανο-τον-μπαμπά-της-η-17χρονη-147129

Συνεχίζονται οι παγκόσμιες διακρίσεις για τη χώρα καθώς η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα cheerleading. Και μάλιστα ανάμεσα στις αθλήτριες συμμετείχε και η κόρη του τοτεμ του Ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του μπάσκετ του Νίκου Γκάλη.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα cheerleading

Πιο συγκεκριμένα η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο των ΗΠ, ανάμεσά του και η Στέλλα Γκάλη η κόρη του μεγάλου Έλληνα αθλητή. Η αποστολή έφτασε αργά το βράδυ στην Ελλάδα και τους υποδέχθηκαν θερμά εν συνοδεία χορών και τραγουδιών. Ενώ η Στέλλα Γκάλη δήλωσε «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας. Τα αισθήματα αυτή τη στιγμή είναι αμέτρητα, ειδικά τώρα που φτάσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση και όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποί μας, είναι απλά απίστευτα»

Παγκόσμια διάκριση για την κόρη του Νίκου Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και από την απόσυρση του από το μπάσκετ και με τον ερχομό της Στέλλας έχει μεγάλη αδυναμία και αφοσιώθηκε την κόρη του Στέλλα. Σε παλαιότερή του δήλωση: «Η κόρη μου είναι εύκολο να μάθει τι ήταν ο πατέρας της πλέον με την τεχνολογία» απαντάει για το τι θα πει στην κόρη του πως ήταν ο μπαμπάς της, όταν αυτή μεγαλώσει. Δεν χρειάζεται όμως. Η ίδια, άλλωστε, ένιωσε πολύ περήφανη βλέποντας την αγάπη που εισέπραξε και εισπράττει ο Νικ της καρδιάς της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ