«Ακόμα μια νύχτα μαζί»: Συγκλονίζει η κόρη του Πελέ, αγκαλιά με τον μπαμπά της στο νοσοκομείο

ακόμα-μια-νύχτα-μαζί-συγκλονίζει-η-κ-106131

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμιέντο, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της στο εβραϊκό νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο.

Συγκινεί η κόρη του Πελέ

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η Κέλι Νασιμιέντο, σε μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζει τον πατέρα της, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

Η προηγούμενη ανάρτηση της κόρης του Πελέ για την πορεία της υγείας του

«Τα Χριστούγεννα στο σπίτι έχουν ανασταλεί. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι, για διάφορους λόγους, θα ήταν καλύτερα για εμάς να μείνουμε στο νοσοκομείο, με όλη τη φροντίδα που μας δίνει αυτή η νέα οικογένεια», έγραψε την Τετάρτη.

Ο 82χρονος θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Νοεμβρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και για «επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, με τον οποίο διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021», σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η υγεία του έχει επιβαρυνθεί και απαιτείται πλέον πιο εντατική φροντίδα λόγω της εξέλιξης του καρκίνου του.

Όλον αυτόν τον καιρό που νοσηλεύεται, η οικογένειά του λαμβάνει συνεχώς μηνύματα υποστήριξης από τους θαυμαστές του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ