Δύσκολες ώρες για 16χρονο Έλληνα πυγμάχο: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο Πρωταθλητής Ευρώπης

δύσκολες-ώρες-για-16χρονο-έλληνα-πυγμάχ-103746

Ο 16χρονος Έλληνας πυγμάχος, την ώρα που έκανε προπόνηση ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε. Πήγε στο μπάνιο ώστε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του και εκεί υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Από την πτώση όμως, χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Δύσκολες ώρες για 16χρονο Έλληνα πυγμάχο

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, Νίκο Γιδάκο, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό στο protothema.gr, το χτύπημα αυτό διαπιστώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το δυσάρεστο γεγονός, αντελήφθη πρώτα ένας άλλος πυγμάχος, ο οποίος όταν άκουσε τον θόρυβο της πτώσης, έτρεξε στο μπάνιο για να δει τι συμβαίνει.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσηλεύεται 16χρονος πυγμάχος και Πρωταθλητής Ευρώπης

Συγκεκριμένα, ο Αλικ Λαγκαζασβίλι, ο οποίος όταν άκουσε τον θόρυβο της πτώσης, έτρεξε στο μπάνιο για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως, ειδοποίησε τον πατέρα του ανήλικου και τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με τον νεαρό να μεταφέρεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ