Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στον τελικό του Όπεν της Στοκχόλμης

στέφανος-τσιτσιπάς-εύκολη-πρόκριση-σ-75796

O διάσημος πλέον τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον τελικό του Οπεν της Στοκχόλμης με μια εύκολη νίκη.

Πώς προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Οπεν της Στοκχόλμης

Την πρόκριση για τον τελικό του Όπεν της Στοκχόλμης, ο οποίος θα είναι ο 24ος της καριέρας του, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος καθάρισε εύκολα με 2-0 σετ στον ημιτελικό τον Εμίλ Ρουουσουβουόρι και την Κυριακή (23/10) θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Χόλγκερ Ρούνε έχοντας ως στόχο τον 10ο τίτλο της καριέρας του.

Φαβορί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Φιλανδό του Οπεν της Στοκχόλμης

Ο Έλληνας τενίστας ήταν το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Φινλανδό και το επιβεβαίωσε και στην πράξη αυτό, αφού… ξεμπέρδεψε με τον ημιτελικό μέσα σε 1 ώρα και 13 λεπτά, έχοντας πλέον το μυαλό του στον τελικό της Κυριακής.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είχε κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά το 2018, ήταν εξαιρετικός και έκανε σαφές από νωρίς ότι δεν έχει διάθεση για… αστεία, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη και παίρνοντας το πρώτο σετ με 6-2.

Όλα, επομένως, πήγαιναν καλά για τον Στέφανο που ήταν το ίδιο σοβαρός και στο δεύτερο σετ κάνοντας από νωρίς break, για να το πάρει τελικά και αυτό με 6-2, να κάνει το 2-0 και να κλείσει ξεκούραστα θέση στον τελικό, όπου αντίπαλός του θα είναι ο Χόλγκερ Ρούνε.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να καταφέρει να πάρει το μετάλλιο.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ